Inloggen

 

Snel zoeken

252 Zoekresultaten

26June

Ambulant behandelaar

Word jij onderdeel van een team enthousiaste en bevlogen collega’s die in duo's, dag in dag uit, door de regio Haaglanden rijden om de best mogelijke zorg op maat te leveren?
26June

GZ-Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

Ben jij de enthousiaste GZ-Psycholoog of Orthopedagoog Generalist die mee wil bouwen aan kwalitatieve SGGZ-zorg in Rotterdam voor kinderen en jongeren tot 23 jaar?
26June

Maatschappelijk werker/ Psychiatrisch Gezinsbegeleider Autisme

Ben jij iemand die affiniteit heeft met autisme in combinatie met comorbiditeit? En heb jij oog voor het gezin. En wil je werken voor het toonaangevende behandel en kenniscentrum Autisme van...
26June

Basispsycholoog / Orthopedagoog

Wil jij van begin tot het eind betrokken zijn bij de behandeling van het gezin van een jongere? Ben jij een gedreven ervaren Basispsycholoog die affiniteit heeft met kinder- en jeugdpsychiatrie en...
26June

Ouderbegeleider

Houd jij van snel schakelen, ben je stressbestendig en een echte teamspeler? Wil je graag outreachend werken en als contactpersoon voor ouders optreden? Dan is een functie als Ouderbegeleider bij...
26June

Sociotherapeut oproepkracht

Ben jij op zoek naar die uitdagende baan waar geen enkele dag hetzelfde is? Zit je in het laatste jaar van je HBO opleiding (SW, SPH, Toegepaste Psychologie of Verpleegkunde) en op zoek naar een...
26June

Basispsycholoog / orthopedagoog

Ben jij op zoek naar die uitdagende baan als Basispsycholoog / Orthopedagoogwaar geen enkele dag hetzelfde is? Dan heeft Youz Gorinchem de topbaan voor jou.
26June

Gz-psycholoog

Ben jij een GZ-Psycholoog en kun jij met een frisse blik kijken naar complexe problematiek? Ben je proactief en weet je als geen ander hoe je met kinderen van 6 t/m 12 jaar moet omgaan?
26June

Ambulant behandelaar

Weet jij als geen ander hoe gezinnen te behandelen die zijn vastgelopen? Wil je graag outreachend werken? Dan is een functie als ambulant behandelaar, iets voor jou!
26June

Psychiater Kind & Jeugd

Ben jij een doortastende, creatieve psychiater met ervaring in de specialistische GGZ en ben jij een teamspeler die zich met enthousiasme vastbijt in complexere problematiek?

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent